Osasto

IT

Connect

Dynaaminen ja ketterä IT-osastomme tuottaa alan tehokkaimpia työkaluja sekä asiakasyritystemme että kirjanpitäjiemme käyttöön. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Lemon Tree työpaikkana

Lemon Treellä työ alkaa aina kattavalla perehdytyksellä. Talon tavat, ohjelmistot ja asiakkaat tulevat näin tutuiksi ja tukea on saatavilla sekä omalta perehdyttäjältäsi että muilta työkavereiltasi.

Osaava henkilöstä on Lemon Treen tärkein voimavara, minkä vuoksi työntekijöiden ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen panostetaan paljon.

Lemon Treellä hyvästä työilmapiiristä pidetään huolta ja kokoonnummekin usein yhteen myös työpäivän jälkeen.

 

Miksi hakea töihin Lemon Treelle?

 • Vapaus ja vastuu

  Työsuhde Lemon Treellä perustuu luottamukseen. Tarjoamme täysin vapaat työajat ja rajattoman etätyömahdollisuuden. Elämässä on paljon muutakin kuin työ. Lemon Treellä voit sovittaa työn osaksi elämääsi eikä päinvastoin.

 • Työyhteisö ja ilmapiiri

  Ilmapiiri toimistollamme on lämminhenkinen ja avoin. Itsenäisen työn vastapainoksi yhdessä tehdään paljon. Reiluus ja tasa-arvoisuus ovat itsestäänselvyyksiä Lemon Treellä.

 • Työhyvinvointi

  Lemon Treellä työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseesi ja työssäsi sinua tukevat kokeneet asiantuntijat ja kollegat. Pääset myös nauttimaan markkinoiden kattavimmasta työterveyshuollosta.

 • Katse tulevaisuuteen

  Haastamme ja kyseenalaistamme jatkuvasti alan juurtuneita toimintamalleja ja etsimme uusia parempia tapoja toteuttaa taloushallinnon palveluita. Tärkeässä osassa tässä on oma ohjelmistokehityksemme, jonka myötä pystymme tarjoamaan yhä helpompia ja tehokkaampia palveluita asiakkaillemme.

Annankatu 19
00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Hakaniemi

Pitkänsillanranta 17
00530 Helsinki Ajo-ohjeet

Joko Tilitoimisto Lemon Tree Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@lemontree.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta